Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2010

Μοναδικό θέαμα στους αγώνες
Mountain Bike
Όμορφες εικόνες και ανάλογο θέαμα , παρουσίασαν οι αγώνες Mountain Bike , που πραγματοποιήθηκαν στο Δάσος της Βελβίνας .Η Δ.Κ.Ε.Α.Ν. Ναυπάκτου, το Δ.Δ. Βελβίνας (που γιορτάζει φέτος τα τριάντα χρόνια λειτουργίας και συνεχούς δράσης του συλλόγου της Βελβίνας) και το Δ.Δ. Αγραπιδόκαμπου του Δήμου Αντιρρίου , με οργανωτή το σύλλογο Δρομέων «LEPANTO», πραγματοποίησαν την Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου , τον 1ο αγώνα «Βελβίνα Mountain Bike», στο πανέμορφο δάσος της Βελβίνας, μόλις 7χλμ.από τη γραφική πόλη της Ναυπάκτου.
Στην μεγάλη αυτή ποδηλατική εκδήλωση έλαβαν μέρος, μικροί και μεγάλοι, καθώς υπήρχαν ξεχωριστές διαδρομές για παιδιά, άνδρες και γυναίκες, ενώ υπήρχε και η κατηγορία του... “χομπίστα”. Αυτού δηλαδή , που δεν τον ενδιαφέρει τόσο ο αγώνας, όσο η βόλτα.
Για τα παιδιά η διαδρομή ήταν 3 χιλιόμετρα, για τις γυναίκες και τους “χομπίστες” 22χιλ., ενώ για την κατηγορία των ανδρών , 35 χιλιόμετρα.
Η μεγάλη
ποδηλατική εκδήλωση ξεκίνησε το πρωί αρχικά , από την αίθουσα του συλλόγου Βελβίνας , για τις κατηγορίες FUN (χομπίστες), γυναικών και ανδρών , ενώ στη συνέχεια ακολούθησε η εκκίνηση του αγώνα των παιδιών, με εκκίνηση και τερματισμό το ίδιο σημείο.Σε όλους τους συμμετέχοντες δόθηκαν αναμνηστικά μετάλλια , κύπελλα και διπλώματα συμμετοχής , ενώ στον πρώτο νικητή από την κατηγορία των παιδιών , δόθηκε δώρο ένα ποδήλατο mountain bike .
Η αξιόλογη αυτή διοργάνωση , φιλοξένησε τον ορεινό αγώνα ποδηλασίας, ύστερα από πρωτοβουλία , του προέδρου του Συλλόγου Δρομέων Μαραθωνοδρόμων & Υπεραποστάσεων “Lepanto”, Δημήτρη Καραχάλια.
Ο πρόεδρος του Συλλόγου, δήλωσε ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την προσέλευση των αθλητών , κάνοντας λόγο για μια πρωτοβουλία , που προβάλλει και προωθεί τον αθλητισμό και παροτρύνει νέους αλλά και μεγαλύτερους να αθλούνται , με στόχο την βελτίωση της ποιότητας ζωής.
Οι αγώνες που έγιναν για πρώτη φορά στην πόλη της Ναυπάκτου, με εκκίνηση και τερματισμό μια εκπληκτική τοποθεσία στο δάσος της Βελβίνας , άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις σε αθλητές και θεατές όλων των αγωνισμάτων.
ΠΗΓΗ: TV Lepanto

Δεν υπάρχουν σχόλια: