Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2010

ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ

Θέμελης: "Η διάρκεια θα δείξει την αξία μας"

Αναλυτικά όσα είπε ο έμπειρος πορτιέρο:
"Πάθαμε ένα ανεξήγητο, ομαδικό, μπλακ άουτ. Κανείς δεν περίμενε πως θα έχουμε αυτή την απόδοση, ειδικότερα μετά την πολύ καλή εμφάνιση που είχαμε κάνει απέναντι στη Ρόδο για το Κύπελλο Ελλάδας. Ίσως η ψυχολογία που έχουν οι ομάδες στιςπρεμιέρες, ίσως ο κόσμος που γέμισε το γήπεδο και άγχωσε τους παίκτες, ίσως και το γεγονός πως εμείς οι ίδιοι υποτιμήσαμε την Κρανούλα, αποτελούν στοιχεία που έφεραν το άσχημο αποτέλεσμα για εμάς.
Δεν ήταν προϊόν έκπληξης το τελικό αποτέλεσμα. Εμείς δώσαμε δικαιώματα με την άσχημη απόδοσή μας και η Κρανούλα το εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο. Έχουμε καλή ομάδα, είμαστε πεπεισμένοι γι' αυτό και θα φάνει στην πορεία.
Ξέρουμε ότι ο κόσμος απογοητεύτηκε, αλλά όλοι οι παίκτες του Αστέρα τους διαβεβαιώνουμε πως με το πέρασμα του χρόνου θα καταλάβουν μέσα από τις εμφανίσεις μας πως έχουμε αξιόλογο σύνολο και το κλίμα στα αποδυτήρια είναι άριστο.
Το αποτέλεσμα της πρεμιέρας ήταν άσχημο, είμαστε κι εμείς στεναχωρημένοι, αλλά δεν φοβόμαστε τη συνέχεια, πιστεύουμε στους εαυτούς μας.
Ήταν μια κακή παρένθεση και θέλουμε να ζητήσουμε από τους φιλάθλους μας να συνεχίσουν να βρίσκονται στο πλευρό μας. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια να μαζέψουμε τον κόσμο στο γήπεδο, τον στεναχωρήαμε, αλλά στη συνέχεια θα είμαστε αυτοί που πρέπει.
Το πρωτάθλημα θέλει υπομονή, μόλις ξεκίνησε. Εξάλλου η διάρκεια θα δείξει αν μια ομάδα είναι καλή και όχι ένα ή δυο αποτελέσματα. Την Τρίτη κάτσαμε και μιλήσαμε όλοι μαζί -παίκτες και προπονητής- και στρέψαμε την προσοχή μας στην Αναγέννηση Γιαννιτσών".
ΠΗΓΗ: ΜΙΚΡΗΛΙΓΚΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: