Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ

Κλειστό το ΚΕΠ Ναυπάκτου


Κλειστό παρέμεινε σήμερα Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών στη Ναύπακτο που βρίσκεται στην παραλία του Γριμπόβου.

Ο λόγος δεν είναι η έλλειψη προσωπικού αλλά η έντονη παρουσία τρωκτικών.

Καλά ακούσατε. Το τελευταίο δίμηνο το προσωπικό του ΚΕΠ έχει διαμαρτυρηθεί έντονα στους αρμόδιους φορείς για την κατάσταση που επικρατεί με τα ποντίκια να κάνουν βόλτες μέσα στο χώρου του κέντρου και να προκαλούν φθορές αλλά και να γεμίζουν με περιττώματα το χώρο.

Πολίτες που καθημερινά επισκέπτονται το ΚΕΠ έχουν γίνει μάρτυρες τέτοιων εμφανίσεων και παραπονέθηκαν στο προσωπικό του ΚΕΠ που με την σειρά του ενόχλησε το Δήμο Ναυπάκτου και ζήτησε να γίνει μυοκτονία.

Οι μέρες περνούσαν και κανείς δεν φρόντιζε για την επίλυση του προβλήματος. Τα ποντίκια συνέχιζαν την δράσης τους και οι εργαζόμενοι στο ΚΕΠ αναγκάστηκαν να τα κυνηγούν με τις σκούπες.

Η κατάσταση δεν πήγαινε άλλο και έτσι σήμερα οι εργαζόμενοι έκλεισαν την υπηρεσία διαμαρτυρόμενοι για την απουσία των αρμοδίων φορέων. Ζητούν να ξεκινήσει άμεσα μυοκτονία σε όλο το χώρο και να γίνει απολύμανση αφού το ποντίκια έχουν μολύνει αρκετούς κοινόχρηστους χώρους τους οποίους χρησιμοποιούν καθημερινά πολίτες και προσωπικό.


ΠΗΓΗ: Lepanto.tv

Δεν υπάρχουν σχόλια: