Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2010

ΔΗΜΟΤΙΚΑ

ΘΕΑΤΡΟ ΜΕ ΚΑΚΟΥΣ ΗΘΟΠΟΙΟΥΣ
ΣΤΗΝ ΑΙΤΩΛΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ

Ένα φτωχής έμπνευσης και κακού σεναρίου θεατρικό έργο φαίνεται να παρακολουθούν τις τελευταίες μέρες οι δημότες της Ναυπακτίας σε σχέση με τα καμώματα του Γιάννη Μπουλέ στην Αιτωλική Αναπτυξιακή. Το Διοικητικό Συμβούλιο της Αιτωλικής Αναπτυξιακής όχι μόνο δεν έκανε δεκτή την «παραίτησή» του από τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου αλλά προσπάθησε να κάνει το άσπρο μαύρο καλώντας- άκουσον άκουσον- όλο τον πολιτικό κόσμο και όλες τις δημοτικές παρατάξεις της Ναυπάκτου σε... απολογία!!!

Για να δούμε τι λέει η ανακοίνωση της εταιρείας:

«Γνωστοποιεί δε (σ.σ η Αιτωλική Αναπτυξιακή) ότι η διοίκηση της εταιρείας (μέλη ΔΣ, Πρόεδρος, Διευθύνων Σύμβουλος) δεν έχει καμιά ανάμιξη στη διαχείριση των προγραμμάτων.(…) Καλεί όλους τους υποψηφίους για αξιώματα της αυτοδιοίκησης να μην εμπλέκουν την εταιρεία στον προεκλογικό αγώνα, διότι η εταιρεία ανήκει στην αυτοδιοίκηση και όχι στα πρόσωπα που τη διευθύνουν προσωρινά»

Ποιός όμως τελικά ΕΧΕΙ ΑΝΑΜΕΙΞΗ στη διαχείριση των προγραμμάτων;;;
Εμείς το καταγγείλαμε και θα συνεχίσουμε να το λέμε:
στην επιτροπή διαχείρισης του προγράμματος LEADER ο Μπουλές έχει βάλει ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΑΤΟΜΑ.
Πρόεδρος της επιτροπής είναι ο ΝΙΚΟΣ ΑΓΓΕΛΗΣ, γνωστός υποστηρικτής της υποψηφιότητας του Μπουλέ ενώ ως μέλος συμμετέχει και η ΜΑΡΙΑ ΖΙΑΜΠΑΡΑ, δεξί χέρι του Μπουλέ στην Πυλήνη και μέλος της πενταμελούς επιτροπής υποστήριξης της υποψηφιότητάς του!!!

Ακριβώς επειδή η ΑΙΤΩΛΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ανήκει στην αυτοδιοίκηση, ανήκει στην περιοχή και στους δημότες ΟΦΕΙΛΕΙ να μην λειτουργεί σαν ΠΑΡΑΜΑΓΑΖΟ κανενός υποψηφίου Δημάρχου!
Ο Μπουλές επιμένει να εμπλέκει την εταιρεία στις πολιτικές του σκοπιμότητες. Το Διοκητικό Συμβούλιο όμως πρέπει να αποπέμψει και τον Μπουλέ που είναι υποψήφιος Δήμαρχος Ναυπακτίας και τους παρατρεχάμενους που έχει τοποθετήσει στις διάφορες επιτροπές οι οποίοι ήδη δηλώνουν ανοιχτά πως θα είναι υποψήφιοι δημοτικοί Σύμβουλοι με το συνδυασμό του!!! Έτσι η προεκλογική μάχη στη Ναυπακτία θα γίνει επί ίσοις όροις!!! Το προβλέπει άλλωστε και ο Καλλικράτης το ασυμβίβαστο!

Να λοιπόν ποιοι εμπλέκουν την εταιρεία στον προεκλογικό αγώνα!!! Να ποιοι θέλουν να μετατρέψουν τα γραφεία της εταιρείας σε προεκλογικό τους κέντρο!!!

O δήμαρχος Ναυπάκτου ήδη δήλωσε πως η απόφαση του για παραίτηση από τη θέση του Προέδρου στην εταιρεία είναι αμετάκλητη!

Να τι δήλωσε ο κ. Παπαθανάσης:
«Με την έναρξη της προεκλογικής περιόδου και προκειμένου η Εταιρία να μην εμπλακεί σε προεκλογικές σκοπιμότητες και αντιλήψεις που δε συνάδουν με το ρόλο της και το έργο της,(…) αλλά και μετά τις καταγγελίες σύσσωμης της Αντιπολίτευσης για το Διευθύνοντα Σύμβουλο της Αιτωλικής Αναπτυξιακής, κατά τη Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ναυπάκτου, την Τρίτη 31 Αυγούστου, και τηρώντας τη δέσμευσή μου προς το σώμα, καθώς και για λόγους εύρυθμης και απρόσκοπτης λειτουργίας της εταιρίας, αλλά και κοινών προϋποθέσεων προεκλογικού αγώνα των συνυποψηφίων μου υπέβαλα την παραίτησή μου από Πρόεδρος, στο Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρίας, η οποία είναι οριστική και αμετάκλητη».

Ο ΜΠΟΥΛΕΣ άραγε γιατί επιμένει τόσο πολύ να μείνει γαντζωμένος στην καρέκλα του;;;

Έχει να κάνει μήπως με το ότι δεν είναι σίγουρος αν τελικά θα κατέβει στο στίβο των δημοτικών εκλογών στη Ναυπακτία;;; (τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει να πείσει υποψηφίους να κατεβούν μαζί του είναι γνωστά)
Ή μήπως τα πράγματα είναι πολύ πιο σοβαρά και έχουν να κάνουν με το ότι άρχισε το νέο πρόγραμμα LEADER και δε θέλει με τίποτα τώρα ειδικά να μην είναι στο «τιμόνι» της Αναπτυξιακής;;;
Τα ερωτήματα των δημοτών πληθαίνουν συνεχώς. Η παραίτηση του Γιάννη Μπουλέ θα βοηθήσει να έχουμε ένα τίμιο, δίκαιο και ισότιμο προεκλογικό αγώνα στη Ναυπακτία. Η ευθύνη για το αντίθετο από εδώ και πέρα θα βαραίνει αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο!

Δεν υπάρχουν σχόλια: