Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010

ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ

Ποδσφαιρικός αγώνας παλαιμάχων

Ναυπακτιακού Αστέρα - Α.Ε.Κ.


Μπορεί να μην είναι στην επικαιρότητα όσο αναφορά τα αγωνιστικά δρώμενα οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Ναυπακτιακού Αστέρα όμως δεν χάνουν ευκαιρία να δείξουν το ανθρώπινο τους πρόσωπο.
Έπειτα από πρωτοβουλία των Παλαιμάχων του Ναυπακτιακού Αστέρα την Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010 και ώρα 17:00 θα πραγματοποιηθεί μεγάλος φιλικός αγώνας στο Εθνικό Παπαχαραλάμπειο Στάδιο Ναυπάκτου όπου θα αγωνιστούν οι παλαίμαχοι του Ναυπακτιακού Αστέρα και οι παλαίμαχοι της ΑΕΚ με σκοπό την στήριξη του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών Με Αναπηρία (ΚΔΑΠ-ΜΕΑ). Τα εισιτήρια θα κοστίζουν 2,5 €. Οι παλαίμαχοι του Ναυπακτιακού Αστέρα καλούν όλους τους φιλάθλους καθώς και τα παλιά και νέα μέλη του συνδέσμου να δώσουν το παρόν στον φιλανθρωπικό αυτό αγώνα και να ενισχύσουν την προσπάθεια τους.
Η ευαισθησία των παλαιμάχων του Ναυπακτιακού Αστέρα σε ζητήματα κοινωνικού χαρακτήρα είναι δεδομένη ειδικά σε πρωτοβουλίες σαν και αυτή, που αφορά τα παιδιά καθώς δεν είναι η πρώτη φορά που οδηγούνται σε μια τέτοια διοργάνωση. Ας αγκαλιάσουμε όλοι αυτή την προσπάθεια καθώς δεν πρέπει να ξεχνάμε ποτέ την ανθρώπινη ύπαρξη που είναι γεμάτη προβλήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: