Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

ΔΩΡΙΔΑ

ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΚΑΠΕΝΤΖΩΝΗ !


Με τον συνδυασμό του Γ. Καπεντζώνη στο Δήμο Δωρίδας θα κατέβει στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές ο Νομαρχιακός Σύμβουλος Γιάννης Λυμπέρης . Η συνεργασία έκλεισε , σύμφωνα με τις πληροφορίες μας , πριν από δέκα ημέρες περίπου ,σε συνάντηση που είχαν οι δύο άνδρες στην Αθήνα .
Η συνεννόηση μάλιστα που έκαναν ήταν να ανακοινωθεί η συνεργασία αργότερα . Όμως η είδηση διέρρευσε μέσα στους κλειστούς κύκλους των δύο ανδρών κι έτσι έφτασε και σ΄ εμάς .
Επικοινωνήσαμε με τον Γιάννη Λυμπέρη για να μας επιβεβαιώσει ή διαψεύσει την είδηση ο οποίος μας δήλωσε : « Είναι γνωστό σε όλους τους συμπατριώτες μου το ενδιαφέρων μου και η δραστηριότητά μου για τα τοπικά και αυτοδιοικητικά θέματα της περιοχής μας . Μάλιστα με την ευκαιρία θέλω να τους ευχαριστήσω για άλλη μία φορά , για την τιμή που μου έκαναν να με εκλέξουν Νομαρχιακό Σύμβουλο Φωκίδας , μέσα στους πρώτους , στις προηγούμενες εκλογές . Είχα εκδηλώσει ενδιαφέρων να ηγηθώ συνδυασμού στις επόμενες εκλογές για τον νέο Δήμο Δωρίδας , και ήταν πολλοί οι φίλοι που με παρότρυναν γι αυτό και μάλιστα πέρα από τον κεντροδεξιό φιλελεύθερο χώρο που πολιτικά ανήκω . Δυστυχώς όμως , παρασκήνια , ιντρικες , πιέσεις και άλλα πολλά που δεν είναι της ώρας , δεν επέτρεψαν να ευοδωθεί αυτή μου η θέληση . Έτσι , ανταποκρινόμενος στο αίτημα της εποχής μας για στήριξη ανεξάρτητων αυτοδιοικητικών συνδυασμών και επειδή πιστεύω ότι όποιος αγαπά τον τόπο του και θέλει να προσφέρει , μπορεί να το κάνει και από άλλες θέσεις και συνεργασίες , αποφάσισα να συνεργαστώ με τον ανεξάρτητο συνδυασμό του φίλου Γιώργου Καπεντζώνη στο δύσκολο εγχείρημα για την συγκρότηση και λειτουργία με διαφάνεια του νέου Καλλικρατικού Δήμου Δωρίδας για να βάλουμε όλοι μαζί τις βάσεις ανάπτυξής του .
Ο Καπεντζώνης είναι ένα έμπειρο αυτοδιοικητικό στέλεχος, με ικανές γνώσεις και συγκρότησε πραγματικά ένα ανεξάρτητο ψηφοδέλτιο με συμπολίτες μας που ανήκουν σε όλους τους πολιτικούς χώρους , από την αριστερά μέχρι την δεξιά , και πιστεύω ότι έτσι δημιουργούνται όλες οι απαραίτητες συνθήκες ώστε η νέα Δημοτική Αρχή να ανταποκριθεί στις νέες συνθήκες και απαιτήσεις των τοπικών κοινωνιών , για ανάπτυξη και λειτουργία με διαφάνεια των νέων Δήμων .
Όλα αυτά ήταν αρκετά για μένα , να δώσω το χέρι συνεργασίας στον Καπεντζώνη , και να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για το καλό της πορείας και της ανάπτυξης του Δήμου Δωρίδας
ΠΗΓΗ: Efpalio.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: