Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2010

ΦΩΚΙΔΑ

Εκδόθηκε η οικοδομική άδεια των κτιριακών
εγκαταστάσεων Τ.Ε.Ι. Άμφισσας


Εκδόθηκε στις 31/08/2010 η αριθμ. 270/2010 οικοδομική άδεια που αφορά την αποπεράτωση των κτιριακών εγκαταστάσεων του παραρτήματος του Τ.Ε.Ι. Λαμίας στην Άμφισσα και παρελήφθη από τους αρμόδιους τεχνικούς του Ο.Σ.Κ. Α.Ε. που έχει οριστεί ως επιβλέπουσα υπηρεσία της κατασκευής του έργου. Σημειωτέον ότι η σχετική μελέτη που εκπονήθηκε με ευθύνη και δαπάνες της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Φωκίδας είχε παραδοθεί στο Τ.Ε.Ι. Λαμίας ολοκληρωμένη για πρώτη φορά την 07.05.2009 και παρελήφθη οριστικά και μετά τις διορθώσεις που έγιναν καθ’ υπόδειξη του Ο.Σ.Κ. Α.Ε. την 26.10.2009. Το χρονικό διάστημα από 26.10.2009 έως και σήμερα αναλώθηκε για την εξεύρεση και καταβολή των χρημάτων για την ολοκλήρωση της πράξης αναλογισμού, απαραίτητης ενέργειας για την έκδοση της οικοδομικής άδειας και της διάνοιξης του Δημοτικού δρόμου προς το Τ.Ε.Ι.. Η μελέτη της πράξης αναλογισμού έγινε με ευθύνη της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Φωκίδας και με δαπάνες αυτής.
Ευελπιστούμε ότι το ΤΕΙ Λαμίας, ο Ο.Σ.Κ. Α.Ε. και η Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας που είχαν και έχουν την αποκλειστική ευθύνη της ένταξης, χρηματοδότησης, δημοπράτησης και κατασκευής του έργου θα ολοκληρώσουν τις ενέργειες μέχρι παραδόσεως του κτιρίου το συντομότερο δυνατό χρόνο.
Η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Φωκίδας όπως και μέχρι σήμερα έχει πράξει, δηλώνει ότι είναι έτοιμη να βοηθήσει σε οτιδήποτε άλλο ήθελε της ζητηθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: