Κυριακή, 19 Δεκεμβρίου 2010

ΠΛΑΤΑΝΟΣ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ

ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ 72ΧΡΟΝΗΣ

ΣΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΟ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ
Άγρια δολοφονημένη βρέθηκε στις 10.15 χθές το βράδυ 72χρονη στον Πλάτανο Ναυπακτίας. Η γριούλα -σύμφωνα με αξιόπιστη πηγή του Crimes on air- διατηρεί παντοπωλείο στην πλατεία του χωριού το οποίο και έκλεισε στις 8.45 το βράδυ.

Η γυναίκα βρέθηκε δεμένη και φιμωμένη στην αποθήκη του σπιτιού της. Η 72χρονη ζούσε μόνη της καθώς οι δυο της γιοί διαμένουν στην Αθήνα.Υπόθεση για γερά νεύρα -όπως πληροφορείται το Crimes on air- είναι αυτή που εδώ και λίγες ώρες εκτυλίσσεται στην ορεινή Ναυπακτία, με θύμα άγριας δολοφονίας 72χρονη γριούλα που βρέθηκε δεμένη πυσθάγγωνα, ενώ τα μάτια της ήταν καλυμμένα με χαρτί και μονωτική ταινία, που κάλυπτε το κεφάλι της, προφανώς για να μην μπορέσει να αναγνωρίσει τα πρόσωπα των δραστών.

Το Crimes on air σας αποκαλύπτει ότι ο σύζυγος της γριούλας εκτίει στις φυλακές ποινή δεκαοχτάχρονης καταδίκης για τη βαριά κατηγορία του βιασμού ενός 11χρονου αγοριού. Ο βιασμός έγινε πριν λίγα χρόνια στο ορεινό χωριό Πλάτανος που απέχει 50 χλμ από την Ναύπακτο.

Εκτός απο τον ηλικιωμένο είχε κατηγορηθεί για το βιασμό και 26χρονος συγχωριανός του, αλλά στο κακουργοδικείο της Αμαλιάδας όπου και εκδικάστηκε η υπόθεση ο νεαρός απαλλάχθηκε της κατηγορίας σε αντίθεση με τον σύζυγο της γυναίκας η οποία χθές βράδυ βρέθηκε δολοφονημένη στην αποθήκη του σπιτιού της. Τον 26χρονο είχε υπερασπιστεί ο μεγαλοδικηγόρος της Δυτικής Ελλάδος Μίμης Νικάκης.


Από τα μεσάνυχτα στην ορεινή Ναυπακτία έσπευσε ο Αστυνομικός Διευθυντής Μεσσολογγίου Γιάννης Σιάμος και σύμφωνα με πληροφορίες μας το σπίτι ήταν άνω κάτω καθώς οι δράστες έψαχναν για χρήματα ή ήθελαν να δώσουν την εντύπωση στις αρχές πως κίνητρό τους ήταν μόνο η ληστεία.


Γείτονας του θύματος κατέθεσε στην αστυνομία πως το ίδιο βράδυ ίχνη διάρρηξης είχε παρατηρήση και στο δικό του το σπίτι, που απέχει είκοσι μέτρα. Όπως είπε αυτός ήταν και ο λόγος που πήγε δίπλα στην 72χρονη για να δει αν είναι καλά, αλλά τη βρήκε δολοφονημένη και πεσμένη ανάσκελα στην αποθήκη της. Η γυναίκα ήταν δεμένη στα χέρια και τα πόδια με την ίδια μονωτική ταινία που υπήρχε και στα μάτια της. Ο σύζυγός της και καταδικασμένος για το βιασμό του 11χρονου αγοριού πάντως μέσα από τις φυλακές αναμένει την εκδίκαση της υποθέσεως του σε δεύτερο βαθμό


Δεν υπάρχουν σχόλια: