Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2010

ΔΩΡΙΔΑ

Επιστολή του Δημάρχου Λιδωρικίου κ. Κουλούλα
για τις Δημοτικές Εκλογές
Κατά την διεκδίκηση επαναφοράς της έδρας του υπό σύσταση νέου «Καλλικράτειου» Δήμου Δωρίδας απ’ το Ευπάλιο στο Λιδωρίκι είχα δημόσια δεσμευτεί ότι, στην περίπτωση που αυτό πραγματοποιηθεί, δεν πρόκειται να είμαι υποψήφιος Δήμαρχος στις προσεχείς Δημοτικές Εκλογές, εφόσον τούτο θα διευκόλυνε την κατάσταση. Έκτοτε, συνεπής με την ως άνω δέσμευση, ουδέποτε δήλωσα ότι θα είμαι υποψήφιος Δήμαρχος, παρά τις επίμονες ερωτήσεις που δεχόμουν καθημερινά από τα τοπικά ΜΜΕ και την πίεση και προτροπή των Δημοτών.

Σήμερα που έχει ήδη διαμορφωθεί ο χάρτης στο θέμα των υποψηφίων Δημάρχων, με την παρούσα ευκαιρία θέλω να ευχηθώ σε όλους τους υποψηφίους νηφαλιότητα, σοβαρότητα και δύναμη στη δύσκολη εκλογική αναμέτρηση. Ειδικότερα, στον φίλο μου Δήμαρχο Ευπαλίου και Υποψήφιο Δήμαρχο Δωρίδος κ. Αναστάσιο Παγώνη, τον οποίο στηρίζω, εύχομαι καλή επιτυχία.

Οι όποιες πικρίες δημιουργήθηκαν εκατέρωθεν κατά την διεκδίκηση της έδρας, οι οποίες σε κάποιο βαθμό κρίνονται δικαιολογημένες, έχουν ξεπεραστεί και θεωρώ ότι η προεκλογική εκστρατεία θα πρέπει να διεξαχθεί με σοβαρότητα και να εστιασθεί σε προγράμματα που θα στοχεύουν στην καλύτερη οργάνωση και αποδοτικότερη λειτουργία του νέου διευρυμένου Δήμου και όχι στο τι ελέχθη ή τι δήλωσε ο καθένας στο παρελθόν.

Προσωπικά θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες μου Δημοτικούς και Τοπικούς Συμβούλους, την οικογένειά μου και όλους τους Δημότες του Δήμου Λιδωρικίου που με στήριξαν και ανέδειξαν Δήμαρχο για τρεις συνεχόμενες 4ετίες και από κοινού επιτελέσαμε ένα αξιοζήλευτο κατά γενική ομολογία έργο, αναμορφώσαμε τα χωριά μας και θέσαμε σε τροχιά ανάπτυξης την περιοχή μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: