Κυριακή 2 Ιανουαρίου 2011

Συνεδρίαση Δημ Συμβουλίου Δήμου Ναυπακτίας

Ο Παντελής Πατούχας

Πρόεδρος του Δημ. Συμβουλίου Ναυπακτίας

Συνεδρίασε σήμερα, σε πρώτη συνεδρία, το νέο Δημ. Συμβούλιο Δήμου Ναυπακτίας, στην ανακαινισμένη αίθουσα του «ΞΕΝΙΑ» όπως και επί Δημαρχίας Νταουσάνη, με μοναδικά θέματα την εκλογή Προεδρείου και επιτροπών.
Στην σύντομη ομιλία του Δήμαρχος κ. Μπουλές χαρακτήρισε την ημέρα «ιστορική» και «γενέθλιο» του Δήμου Ναυπακτίας ενώ μεταξύ άλλων ανέφερε πως «παρά τις όποιες δυσκολίες υπάρχουν τόσο σε εθνικό όσο και σε τοπικό επίπεδο να βρούμε τον τρόπο να συνεργαστούμε και να πετύχουμε. Νομίζω ότι αυτή η πορεία είναι μονόδρομος. Το οφείλουμε στον τόπο μας, στην κοινωνία στα παιδιά μας».
Ο κ. Παπαθανάσης στον απο-χαιρετισμό του δήλωσε πως ο ίδιος και η δημοτική του ομάδα, με διάθεση συνεργασίας, θα στηρίξει όσα κάθε τι καλό για τους πολίτες την επόμενη τετραετία.
Κατόπιν μυστικής ψηφοφορίας (με μετακινούμενη κάλπη που περιέφερε από σύμβουλο σε Σύμβουλο ο γραμματέας του δήμου Δ.Ασημακόπουλος, Πρόεδρος εκλέχθηκε ο κ. Παντελής Πατούχας (παράταξη Μπουλέ), Αντιπρόεδρος ο Ντίνος Τσουκαλάς (παράταξη Παπαθανάση) και Γραμματέας ο Κώστας Καρακώστας.
Για την επιτροπή οικονομικών εξελέγησαν οι δημ.σύμβουλοι: Σταυρόπουλος, Κούκουνας, Δούρος, Καρναχωρίτης, Κουτσοσπύρου και Παναγόπουλος

και για την επιτροπή ποιότητας ζωής: Αγγελοπούλου, Καρκατσούλης, Γούλας, Κεχαγιάς, Νούλας και Σικόλας
Μετά το Δημ. Συμβούλιο, συνεδρίασε και η ομάδα της Δημοτικής Κοινότητας Ναυπάκτου κατά την οποία Πρόεδρος εξελέγη ο κ. Θωμάς Γρηγορίου και αντιπρόεδρος ο κ. Θωμάς Βέργος οποίος αν και εξελέγη με την παράταξη «Καρακώστα» προτάθηκε από την παράταξη Μπουλέ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: