Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2011

ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ 2011

«Η καλή μέρα
απ’ το πρωί φαίνεται»!

Αν κρίνουμε από την ρήση ότι «Η αρχή είναι τα ήμισυ του παντός», τότε πρέπει να πούμε μετά βεβαιότητας ότι «Με τον ερχομό του νέου έτους και του νέου Δημάρχου η Ναύπακτος αλλάζει»!
Δεν πέρασαν δύο μέρες και ο Γιάννης Μπουλές έδειξε ότι «και θέλει και μπορεί» να παράγει έργο και μάλιστα ανέξοδο! Έβγαλε από τον λήθαργο τα προσωπικό του Δήμου και ξεκίνησε να «ξεβρομίζει» τον περιβάλλοντα χώρο του ΞΕΝΙΑ τον πάλαι ποτέ περίφημο «Κήπο Νόβα» που εδώ και χρόνια είχε μετατραπεί σε «εστία μόλυνσης» και σε επικίνδυνο καταφύγιο ερπετών και τρωκτικών!..
Επίσης έβαλε, όχι απλά να καθαρίσουν αλλά και να πλύνουν «το σιντριβάνι» του Γριμπόβου δίπλα στο ΚΕΠ και ανάμεσα σε Ξενοδοχεία!


Ήταν κάτι που, με φωτορεπορτάζ στην εφημερίδα μας «νέο Άστρο» καλούσαμε τις προηγούμενες δημοτικές αρχές, χρόνια τώρα, να κάνουν αλλά… κώφευαν!.. Ίσως γιατί ήταν έργα… προκατόχων τους!...
Ο νέος δήμαρχος Γιάννης Μπουλές ξεκίνησε από την καθαριότητα, που όπως λένε είναι «μισή αρχοντιά» και αποδεικνύει μέχρι στιγμής ότι και ο ίδιος είναι άρχοντας!..
Αν συνεχίσει έτσι, όπως πλέον αρχίζουμε να πιστεύουμε, τότε η νύμφη του Κορινθιακού Ναύπακτος γρήγορα θα μετατραπεί σε ζηλευτό κόσμημα και παράδειγμα προς μίμηση!..
Συγχαίρουμε τον νέο Δήμαρχο κ. Γιάννη Μπουλέ και του ευχόμαστε Καλή συνέχεια για τα καλό των δημοτών!

Οι φωτογραφίες είναι του Πέτρου Σμάνη

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

mihali twra thimikes ton mpoule,alla ton apotyhimeno papathanasi psifises!!!