Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ



Η Ε.Δ.Ι.Π.Τ.


έκοψε την πίτα της



Με μεγάλη επιτυχία και με τη συμμετοχή πλέον των 250 μελών και φίλων της Ένωσης πραγματοποιήθηκε στις 17.01.2011 η καθιερωμένη εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας της Ένωσης Δημοσιογράφων Ιδιοκτητών Περιοδικού Τύπου που έλαβε χώρα στα ιδιόκτητα γραφεία της Ένωσης (Βασιλίσσης Σοφίας 25).
Στην αρχή ο Πρόεδρος της ΕΔΙΠΤ κ. Βάιος Σελλούντος καλωσόρισε τον κόσμο και ευχήθηκε καλή και δημιουργική χρονιά σε όλους. Ακολούθως ευλόγησε την πίτα ο Πρωτοπρεσβύτερος π. Ηλίας Δροσινός ως εκπρόσωπος του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου.
Στη συνέχεια έκοψαν την πίτα διαδοχικά η Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης κα Άννα Νταλάρα και η Ακαδημαϊκός και τέως Πρόεδρος της Βουλής κα Άννα Ψαρούδα-Μπενάκη.
Τις ευχές τους για το νέο έτος απηύθυναν επίσης στους παρευρισκομένους ο Βουλευτής Επικρατείας κ. Ευάγγελος Αντώναρος ως εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, ο Βουλευτής Β΄Αθήνας κ. Κωνσταντίνος Αϊβαλιώτης ως εκπρόσωπος του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού, ο Βουλευτής Αττικής κ. Αθανάσιος Λεβέντης ως εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Αριστεράς, οι Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ κ. Κώστας Γείτονας, κ. Παναγιώτης Κουρουμπλής και κ. Μανώλης Στρατάκης και ο κ. Γιάννης Οικονόμου ως εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμμαχίας.
Τέλος γραπτούς χαιρετισμούς απέστειλαν μεταξύ άλλων ο Αναπληρωτής Υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Τηλέμαχος Χυτήρης, ο Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Μανώλης Όθωνας και πολλοί βουλευτές όλων των κομμάτων.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν πολλές προσωπικότητες της πολιτικής, επιχειρηματικής και πνευματικής ζωής του τόπου, Διοικητές οργανισμών, Πρόεδροι επιστημονικών οργανώσεων κ.ά.


Ακολούθησε δεξίωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: