Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2010

ΣΥΛΛΟΓΟΙ

ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ
ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΒΕΛΒΙΝΙΩΤΩΝ
«Η ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ»
Βελβίνα 09-12-10



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο εκπολιτιστικός Σύλλογος των Απανταχού Βελβινιωτών «η Αγία Τριάδα» σας ενημερώνει ότι την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2010 και από τις 10:00 έως τις 13:00 θα πραγματοποιήσει εθελοντική αιμοδοσία στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Συλλόγου στη Βελβίνα.
Κάνουμε έκκληση σε όλους να δώσουν το παρών και να διαθέσουν λίγο από το αίμα τους προκειμένου να σώζουν μια ζωή που το έχει ανάγκη.

Να σας ενημερώσουμε ότι το Πανεπιστημιακό νοσοκομείο Πατρών «Παναγία η Βοήθεια» θα βραβεύεσαι τους εθελοντές αιμοδότες του Συλλόγου μας για την προσφορά τους στην Αιμοδοσία που ξεκίνησε το 1982 και συνεχίζεται με πολύ καλούς ρυθμούς, χάρη στην προσφορά όλων σας.

Επίσης την ίδια ημέρα στην Αίθουσα του Συλλόγου θα πραγματοποιηθεί η ετήσια Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας εν όψει και των εκλογών για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Μέσα από την φιλόξενη εφημερίδα σας που μας δίνει πάντα το βήμα για τις ανακοινώσεις μας θα θέλαμε να ευχηθούμε σε εσάς προσωπικά χρόνια πολλά υγεία και πολλές επιτυχίες στο έργο σας, ενώ σε όλους τους αναγνώστες σας να ευχηθούμε η Γέννηση του Θεανθρώπου να χαρίσει σε όλους υγεία, ευτυχία και μακροημέρευση.

Εκ του Διοικητικού Συμβουλίου

Δεν υπάρχουν σχόλια: