Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2010

ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ

Ο Δήμαρχος Ναυπακτίας Γιάννης Μπουλές
στην Αθήνα



Στην Αθήνα και στην αίθουσα της ΟΣΥΝ, είχε καλέσει για σήμερα τα Προεδρεία των Συλλόγων της Ναυπακτίας στην Αθήνα. Παρά τα κυκλοφοριακά προβλήματα λόγω της απεργίας των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς και την δυσχέρεια μετάβασης των Προεδρείων στο κέντρο της Αθήνας, 36 Σύλλογοι έδωσαν το παρών στο κάλεσμα του νέου Δημάρχου.
Μετά τα «καλωσορίσματα», τα συγχαρητήρια και τις ευχές προς τον κ. Μπουλέ, το λόγο πήρε ο Δήμαρχος ο οποίος αφού ευχαρίστησε όλους για την ανταπόκρισή των στο κάλεσμα, αναφέρθηκε στο έργο που καλείτε να επιτελέσει στη Ναυπακτία κατά την ερχόμενη τετραετία και το οποίο «χαρακτήρισε» δύσκολο λόγω του μεγάλου χρέους που κληρονομεί από την απερχόμενη Δημοτική αρχή Παπαθανάση. Μάλιστα δεν παρέλειψε να τονίσει πως «δεν θα πρέπει οι Σύλλογοι να απαιτήσουν χρήματα για Πολιτιστικές εκδηλώσεις» όπως εγένετο μέχρι σήμερα και ότι «θα καθιερώσει μόνο μία εκδήλωση στην έδρα εκάστου σημερινού Δήμου»!!
Επίσης ο κ. Μπουλές δήλωσε ότι είναι «εραστής του εθελοντισμού» και πως όλοι οι σύλλογοι θα πρέπει να τον βοηθήσουν σε αυτή την προσπάθεια!
Ακόμα και για τα «σκουπίδια» των χωριών, μίλησε ο νέος Δήμαρχος, πληροφορώντας τις Διοικήσεις των Συλλόγων πως θα πρέπει να αυτά «να συγκεντρώνονται σε ένα ΜΟΝΟ σημείο και μάλιστα διαφορετικό κάθε φορά» ώστε να περιοριστούν τα έξοδα συγκομιδής των και κατ’ επέκταση του Δήμου!!!
Ο κ. Μπουλές αναφέρθηκε ακόμα στα αιτήματα των «χωριών» για συγκεκριμένα έργα με προτάσεις που θα πρέπει να παραδίδονται στον Αντιδήμαρχο που θα τοποθετήσει σε κάθε σημερινή δημοτική περιφέρεια ώστε αυτός να τα προωθήσει στον Δήμαρχο για… μελέτη!..
Μεταξύ άλλων, ο κ. Μπουλές, αφού καταφέρθηκε πολλάκις στην απερχόμενη δημοτική αρχή και προσωπικά στον κ. Παπαθανάση, δήλωσε ότι θα προβεί στην μείωση ακόμα και του προσωπικού που εργάζεται στον Δήμο!!!
Ακλούθησαν θέσεις των Συλλόγων και ομιλίες, «ουσίας ή ξεσκονίσματος» διαφόρων συμμετεχόντων και η συνάντηση περατώθηκε αφήνοντας πολλά ερωτηματικά για το μέλλον και προβληματισμό.
Κάποιος μάλιστα, χαρακτήρισε την ομιλία του κ. Μπουλέ και τις θέσεις του «παρόμοιες της μετά του Δ.Ν.Τ. κατάστασης στην Ελλάδα» !....
ΑΛΦΑ ΚΑΠΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: