Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2010

ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ

Νίκησε εκτός έδρας Αστέρας

Σ'ενα παιγνίδι που κυριάρχησε το πάθος η δύναμη και το πείσμα για τη νίκη ο Ναυπακτιακός έκανε την υπέρβαση και απέδρασε από τις Σέρρες με το εντυπωσιακό 0 - 3 επί του τοπικού Οδυσσέα.
Ο Ναυπακτιακός κλήθηκε να τα βάλει με την εσωστρέφεια του ,τα πολλά και δύσκολα προβλήματα μετά και τις τελευταίες αποχωρήσεις των Θέμελη και Παναγιωτόπουλου, την δύναμη της έδρας των γηπεδούχων και τις κακές καιρικές συνθήκες με τις πολύ χαμηλές θερμοκρασίες
Αυτό λοιπόν που έκανε ή μάλλον αυτό που έπρεπε να είχε κάνει η ομάδα εδώ και καιρό το έκανε σήμερα.Να βάλει δύναμη στο παιγνίδι της και πείσμα στον αγώνα.
Με τον γνωστό και αγαπημένο του τρόπο ο Παπαποστόλου στο 38' ανοιξε το σκορ για την ομάδα με απευθείας κτύπημα φάουλ.Το 0 - 2 ήρθε στο 72' με σουτ μέσα από την περιοχή με τον Γλωσσόπουλο,και στο 84' ο Μαχαιρούδης με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 0 - 3.
Μια νίκη που εκτός από τους πόντους η ομάδα την χρειαζόταν για πολλούς και διάφορους λόγους αφού έπαιζε ίσως το τελευταίο χαρτί της.
Υστερήσας δεν υπήρξε. Όλοι προσπάθησαν. Ίσως θα πρέπει να αναφερθούμε λίγο περισσότερο στο νεαρό πορτιέρο της ομάδας τον Βασιλακόπουλο που έδωσε το παρών όπου χρειάστηκε,αλλά και στον Γαβρίνα που αντικατέστησε τον Παναγιωτόπουλο που αποχώρησε και αυτός μετά τον τερματοφύλακα Θέμελη.
13η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Φωκικός - Νίκη Βόλου 3 - 1
Αναγέννηση Γιαννιτσών - Δόξα Κρανούλας 1 - 0
Τύρναβος- Ζάκυνθος 1 - 1
Κοζάνη - Μ.Αλέξανδρος Ηράκλειας 3 - 1
Αναγέννηση Επανομής - Καλλονή 1 - 0
Οδυσσέας Αν . Σερρών - Ναυπακτιακός 0 - 3
Εορδαϊκός - Αετός Σκύδρας 0 - 0
ΑΕ Ποντίων Κατερ. - Μακεδονικός 13/11
Ρεπό Εθνικός Φιλιπιάδας
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
ΕΠΑΝΟΜΗ 24
ΚΑΛΛΟΝΗ 23
ΦΩΚΙΚΟΣ 22
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ 20
ΕΟΡΔΑΙΚΟΣ 18
ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ 17
ΤΥΡΝΑΒΟΣ 17
ΖΑΚΥΝΘΟΣ 17
ΔΟΞΑ ΚΡΑΝ 16
ΚΟΖΑΝΗ 16
ΕΘΝ.ΦΙΛΙΠ 15
ΑΕΤΟΣ ΣΚΥΔ.14
ΜΑΚΕΔΟΝ. 12
ΟΔΥΣ.ΑΝΑΓ. 12
ΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ 12
Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡ.11
ΝΑΥΠ.ΑΣΤ. 10
Από ένα αγώνα λιγότερο Πόντιοι και Μακεδονικός που αγωνίζονται τη Δευτέρα
ΠΗΓΗ: navmaxia.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: