Τρίτη 15 Ιουνίου 2010

ΑΡΘΡΟ

Ω! ΤΛΗΜΩΝ ΑΡΕΤΑ…


Σεισμός ανά το πανελλήνιον με την επίδειξη του γαμηλίου πάρτυ της κ.ΛΑΙΜΟΥ προς τιμήν του υιού της και της κ. ΧΡΟΥΣΑ
Και βεβαίως ο σάλος δεν αφορούσε τα της οικογενείας καθ ολοκληρίαν [εχει και η οικογένεια το «μερδικό» της ως ιδιοκτήτρια της ΑΤΛΑΣ ΜΑΡΙΤΑΙΜ, πού προφανώς …ΑΛΛΑ ΑΙΤΗΣΑΤΟ ΠΡΟΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΙΝ ΕΙΣ ΤΟ Γ.Ε.Ν ΚΑΙ ΑΛΛΑ ……ΕΠΑ- ΡΟΥΣΙΑΣΕΝ!!] αλλά ΚΥΡΙΩΣ την υπηρεσίαν αυτήν καθ εαυτήν η οποία δεν εφήρμο- σεν ΤΑ ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΟΣΑ ΑΦΟΡΟΥΝ ΕΙΣ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΝ ΕΝΟΣ ΤΟΙΟΥΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΜΕΝΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΕΒΑΣΜΟΥ αλλα και ΠΑΝΕΘΝΙΚΟΥ ΚΥΡΟΥΣ !!
Ζητώ συγνώμην αλλά θα αποφύγω να κάνω χρήσιν σκληράς γλώσσης - γλώσσης του Στρατώνος… σχολιάζοντας αυτό το «μασκαριλήκι!!» γιατί θα κατεβάσω το επίπεδό μου εις το τοιούτον της ομηγύρεως η οποία εθεώρησε την ΕΘΝΙΚΗΝ ΑΥΤΗΝ ΚΟΛΥΜΒΗΘΡΑ ΩΣ ΠΙΣΤΑ ΚΕΝΤΡΟΥ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΕΩΣ η ΩΣ , ΠΙΘΑΝΟΝ , ΚΑΤΑΣΤΡΩΜΑ ΜΙΑΣ ΚΑΠΟΙΑΣ …ΘΑΛΑΜΗΓΟΥ ΕΚ ΤΩΝ ΕΙΣ ΧΡΗΣΙΝ ΤΩΝ ΠΑΡΕΥΡΕΘΕΝΤΩΝ ΕΙΣ ΠΑΡΟΜΟΙΑΣ ….ΚΟΣΜΟΙΣΤΟΡΙΚΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ !!! Κατ εμε η ευθύνη επικεντρώνεται ..
α.-ΕΙς την αρμοδίαν υπηρεσίαν του Γ.Ε.Ν πού ίσως δεν εμέτρησεν αρκούντως ΤΗΝ ΙΔΕΑΝ « ΑΒΕΡΩΦ!!» για τους …περισσότερους ΕΛΛΗΝΕΣ και την νεώτερη ιστορία του Εθνους!!
β.-Εις την στάσιν και αντίδρασιν του κυβερνήτου του σκάφους , όστις εις ΜΟΝΗΝ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΙΝ ΤΟΣΩΝ ΗΜΙΓΥΜΝΩΝ ΝΥΜΦΙΔΙΩΝ , ΝΑ ΔΙΑΚΟΨΗ ΑΜΕΣΩΣ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΙΝ , ΕΥΣΧΗΜΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΑ , ΑΔΙΑΦΟΡΩΝ ΔΙΑ ΤΑΣ ΠΙΘΑΝΑΣ ΣΥΝΕΠΕΙΑΣ…
γ.- Εις τινα Εισαγγελικήν αρχήν η οποία εδει να εγκαλέση ΑΜΕΣΩΣ την εν λόγω ναυτιλιακήν εταιρείαν , απαγγέλουσα κατηγορί [ ευσταθεί ;] ΔΙ ΕΞΑΠΑΤΗΣΙΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΟΛΗΝ ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΛΟΥ….
δ.- Εις την ηγεσίαν του Π.Ν και την ΠΟΛΙΤΙΚΗΝ ΤΟΙΑΥΤΗΝ όπου επρεπε να ΕΧΕΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΙΝ ΤΟΙΟΥΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΔΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΤΕΡΑΣ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΟ-ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΩΝ ΤΟΙΟΥΤΩΝ!!! Ατυχως η ΛΕΒΕΝΤΙΑ – ΤΟ ΗΘΟΣ - ΤΟ ΑΣΙΚΛΗΚΙ – Η ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ - Η ΑΡΕΤΗ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΗ ΠΑΝΤΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟ , ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΡΙΑΝΤΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ , ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΡΑΚΩΘΕΙ ΥΠΟ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΕΠΙ ΗΜΕΡΩΝ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΗΤΟΥ ..ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΟΣΙΑΛΗΣΤΡΙΚΟΥ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΥ!! Και έχουν μερικοί το θράσος να ομιλούν για ΠΑΤΡΙΔΑ [ ΟΙ ΑΠΆΤΡΙΔΕΣ]- ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ [ ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ]- ΓΙΑ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ [ ΟΙ ΟΣΦΥΟΚΑΜΠΤΕΣ] – ΓΙΑ ΗΘΟΣ [ ΟΙ ΑΝΗΘΙΚΟΙ..]

Ω! ΤΛΗΜΩΝ ΑΡΕΤΑ…
ΤΏΡΑ ΔΕΝ ΑΠΟΜΕΝΕΙ ΠΑΡΑ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΕΙ ΕΝΑ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΠΑΡΤΥ Η ΝΑ ΣΤΡΩΘΗ ΝΥΜΦΙΚΗ ΠΑΣΤΑΣ ΕΙΣ ΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟΝ ΤΟΥ ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΟΥ ΟΠΟΥ ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΝ ΤΩΝ ΣΚΟΠΩΝ – ΕΥΖΩΝΩΝ ΝΑ ΔΙΕΛΘΗ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗΝ [;] ΝΥΚΤΑ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ ΤΟΥΣ ΕΝ ΠΑΡΟΜΟΙΟΝ ΖΕΥΓΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ .. ΣΟOY ΜΠΙΖ!!!

Ευχαριστώ δια την φιλοξενίαν

ΝΤΙΝΟΣ ΤΖΩΡΤΖΗ ΚΟΤΙΝΗΣ
Ανώτατος Αξιωματικός Ε.Α

Αγίας Παρασκευής 99 - 111 44
τηλ/FAX: 210 22 83 912
Αθήναι 15 Ιουν 2010.-

Δεν υπάρχουν σχόλια: