Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2008

ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ

Τρίτη, 7 Απριλίου 2009
Δήλωση
του Προέδρου κ. Νίκου Στάικου
στην Εφημερίδα "νέο Άστρο"

Ο Πρόεδρος του Ναυπακτιακού Αστέρα κ. Νίκος Στάικος, δήλωσε στην εφημερίδα μας "νέο Άστρο": "Θέλω να ευχαριστήσω απο τα βάθυ της ψυχής μου όλους τους Ναυπάκτιους και φίλους της ομάδας μας για την συμπαράσταση στο άτυχο Κυριακάτικο παιχνίδι με την Δόξα Κρανούλας...και να τους ζητήσω συγνώμη εκ μέρους των παικτών για την πίκρα που τους προσφέραμε!.. Πρώτος εγώ πικράθηκα μέχρι σε σημείο απογοήτευσης!..΄΄Ομως η ζωή συνεχίζεται... Η ατυχία μας πίσμωσε και θα συνεχίσουμε με όποιες ελπίδες υπάρχουν ακόμα για την άνοδο....Και πάλι ευχαριστώ τον κόσμο μας και ας έλθει πάλι μαζί μας να αγωνιστούμε... και όπου βγεί"!...










Σε καλό δρόμο ο Ναυπακτιακός Αστέρας
Ενθουσιασμός και αισιοδοξία
για την δημιουργία ομάδας με μέλλον.

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την συμμετοχή του κόσμου.. Έχω πολλά χρόνια στην ομάδα και σε διάφορα πόστα αλλά είναι η πρώτη φορά που βλέπω τους Ναυπάκτιους, φιλάθλους και μη, να βοηθάνε την ομάδα! Τους ευχαριστώ όλους ! Με τον τρόπο τους με φορτώνουν.. ευθύνες». Αυτά ήταν τα γεμάτα συγκίνηση λόγια του Προέδρου του Ναυπακτιακού Αστέρα κ. Νίκου Στάικου. Και συνέχισε: «Ακόμα είμαι συγκινημένος με την συνεισφορά επωνύμων όπως του αντιδημάρχου κ. Ν. Κούμπιου ο οποίος έδωσε δικά του χρήματα για την ενίσχυση της ομάδας και έχει υποσχεθεί και άλλα… Ακόμα και μέσω της «ΓΕΦΥΡΑΣ» μας βοήθησε!.. Για την πορεία της ομάδας δεν μπορώ αυτή τη στιγμή να μιλήσω.. Είναι νωρίς ακόμα!.. Πάντως θέλω να διαβεβαιώσω τους φιλάθλους ότι θα κάνουμε τα πάντα για να δημιουργήσουμε μια ομάδα με μέλλον… Με δικά μας παιδιά!.. Για την φετινή χρονιά δεν μπορώ να πω τίποτα… Θα δούμε!.. Με την ευκαιρία θέλω να απευθύνω χαιρετισμό και ευχές για υγεία και ό,τι το καλύτερο στην ποδοσφαιρική περίοδο που ξεκινάει προς τους φιλάθλους μας, τους αθλητές και τους συνεργάτες μου »!.. Ο κ. Στάικος φαίνεται ότι έφερε νέες νοοτροπίες στον Ναυπακτιακό σύλλογο. Όπως μας εκμυστηρεύτηκε σκοπεύει στο φιλικό με τον Παναιγιάλειο να καλέσει και να τιμήσει τους ανθρώπους που επί προεδρία τους η ομάδα έζησε ημέρες δόξας (κκ Σφαέλος, Μπερετάνος) ή διατέλεσαν χρηματοδότες της (πχ Κολοκυθάς)…
Η συζήτηση με τον κ. Στάικο έγινε λίγη ώρα μετά την φιλική νίκη (5-0) του Αστέρα επι του ΑΟ Ελαιόφυτο (της ιδίας κατηγορίας). Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι τα τέρματα πέτυχαν οι: Τερόλη, Παντελίδης (2), Ζαχαρόπουλος Αλ. και Κουρελλάς.
Οι προηγηθέντες φιλικοί αγώνες προετοιμασίας του Ναυπακτιακού ήταν: 1-0 με Αντίρριο εκτός, 2-0 με ΑΕ Μεσολογγίου εκτός, 1-1 με θύελλα Πατρών εντός, ενώ σε τουρνουά στο Λουτράκι έπαιξε με τις Καμάρες Αιγίου (έχασε 0-1) και με Παναχαική (ήττα με 0-3).
Μέχρι την άγνωστη ημερομηνία έναρξης του πρωταθλήματος ο Αστέρας έχει προγραμματίσει δύο φιλικούς αγώνες με τον ΑΟ Λουκισίων Χαλκίδας ( ομάδα Δ΄ Εθνικής) (14/9) και Παναιγιάλειο (21/9).
Ο προπονητής κ. Γιάννης Φούντας δήλωσε στην εφημερίδα μας: «Αυτή τη στιγμή είμαστε μια καινούργια ομάδα. Χρειαζόμαστε πίστωση χρόνου και υπομονή από τους φιλάθλους μας. Χτίζουμε ένα σύνολο για πολλά χρόνια και όχι μόνο και το σήμερα. Θέλουμε η ομάδα να αποδίδει σωστό ποδόσφαιρο, με θέαμα και αποτέλεσμα. Ξεκινήσαμε με σκοπό την παραμονή στην κατηγορία και ότι άλλο στην πορεία προκύψει. Θέλουμε τους φιλάθλους κοντά μας και πιστεύω στο τέλος να τους ικανοποιήσουμε.. Από την προετοιμασία είμαι ικανοποιημένος. Βλέπω στους παίχτες μου όρεξη για δουλειά και διάκριση»!
Ο Γενικός Αρχηγός Γιώργος Μίχος, μας είπε: «Έχω χρόνια στην ομάδα… Μπορώ να πω μετά βεβαιότητας ότι είναι η πρώτη φορά που στο σύνολο λειτουργεί τόσο οργανωμένα. Γίνεται μεγάλη προσπάθεια από όλους στον τομέα τους…. Πιστεύω ακράδαντα ότι θα επιτευχθούν οι στόχοι που έχει θέσει η Διοίκηση, να δημιουργηθεί δηλαδή μια ομάδα «μοντέλο» με ντόπιους παίκτες και μέλλον!.. Για φέτος δεν είναι αυτοσκοπός ο πρωταθλητισμός αλλά και δεν θα πούμε όχι!... Έγιναν μεταγραφές ουσίας και πιστεύω να βοηθήσουν στα συλλογικά σχέδια!...»
Τελευταία μεταγραφή της θερινής περιόδου για τον Αστέρα ήταν ο επιθετικός Καθάριος Χρ. 27 χρονών ο οποίος αγωνιζόταν σε ομάδα της Κατερίνης . Έτσι το ρόστερ της ομάδας διαμορφώθηκε ως εξής: Ανδρεόπουλος Γεώργιος, Κουτσιρίμπας Αργ., Χρήστου Γεώργιος και Πετσίνης Αντ. (Τερματοφύλακες)- Τερολή Μιχάλης, Κοσανδιανός Ανδρ., Κατσώνης Παν., Κουτσογιάννης Ιωάννης, Κυρίτσης Θεόδ., Δενδρινός Παν., Ουζουνίδης Αργ. και Κουκούλης Κων. (Αμυντικοί) – Παπακωστόπουλος Ι. (Μέσο-αμυντικός)- Ζαχαρόπουλος Αλέξ., Παντελίδης Ευθ., Κουρελλάς Αχ., Νήρας Αντ., Ανδρεόπουλος Βασίλ. και Σταυρόπουλος Αντ. (Μέσοι) – Γιαβρούτας Κων., Καραγιάννης Ιωάν., Ζαχαρόπουλος Γ., Καλαβρουζιώτης Θεόδ. και Καθάριος Χρ. (επιθετικοί).


Παλαιοί και νέοι κοντά στην ομάδα
Δεν θα είναι υπερβολή να πούμε ότι στον Αστέρα, εκτός από το έμψυχο αθλητικό υλικό, παρατηρήσαμε και μια αλλαγή του τρόπου διοίκησης. Από την ημέρα που ανέλαβε πρόεδρος ο κ. Νίκος Στάικος, παλαιοί και νέοι παράγοντες δημιούργησαν μια «νέα παρέα» που όλο το καλοκαίρι την έβλεπες μπροστά σου. Στο εμπορικό κέντρο, στη βόλτα, στα παραλιακά κέντρα… Και να συζητούν πάντα για το μέλλον της ομάδας «μας». Κανένας δεν απέφευγε να ενημερώσει για το τι σκέπτονται ή το τι κάνανε στις μεταγραφές ή το τι θέλουν να κάνουν!! Έβλεπες ανθρώπους προσιτούς αλλά και σοβαρούς που «σέβονταν τα λόγια τους». Και αυτό νομίζουμε ότι έχει «σκλαβώσει» τον κόσμο!..
Νυν και πρώην Πρόεδροι… Νυν και πρώην διοικούντες… Στάικος, Μπράνης, Λάμπρος Χρυσανθόπουλος (και οι δύο), Θαν. Κουτσογιάννης, Βασίλης Αντωνίου (ο φροντιστής), Μιχάλης Παππάς (γιατρός ορθοπεδικός), Κ. Κονίδας (δικηγόρος π. πρόεδρος που προσφέρει αφιλοκερδώς τις νομικές υπηρεσίες του στην ομάδα) κλπ… κλπ…
Το ίδιο σκηνικό βέβαια αντικρίσαμε και στο γήπεδο… Ακόμα και στις προπονήσεις όπου τους αποθανατίσαμε για το πιστό των γραφομένων μας!..
Και αυτό νομίζουμε είναι που συσπείρωσε τους φιλάθλους μας δημιουργώντας τους την αίσθηση ότι «ένας νέος άνεμος φυσάει πλέον στον Αστέρα» . Ένας άνεμος δημιουργίας, αισιοδοξίας και προθυμίας όλων να συμβάλουν!...
Με λίγα λόγια, όλοι πιστεύουν ότι ο Ναυπακτιακός Αστέρας άλλαξε σελίδα και θα μας κάνει υπερήφανους!... Υπομονή χρειάζεται και να δώσουμε σ’ αυτούς τους ανθρώπους «πίστωση χρόνου» να υλοποιήσουν τις αποφάσεις τους!!!
ΠΗΓΗ: Εφημερίδα "νέο Άστρο"

Δεν υπάρχουν σχόλια: