Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

ΕΚΛΟΓΕΣ Τ.Α. ΔΩΡΙΔΑ

Ο Τάσος Παγώνης

σε δημ. διαμερίσματα Βαρδουσίων


Συνεχίζοντας τις επαφές του εν όψει και των ενημερωτικών προεκλογικών περιοδειών, ο υποψήφιος δήμαρχος Δωρίδας και επικεφαλής της Δημοτικής παράταξης ΔΩΡΙΔΑ – ΝΕΑ ΠΝΟΗ Αναστάσιος Παγώνης, βρέθηκε το Σάββατο 23 Οκτωβρίου σε δημοτικά διαμερίσματα του δήμου Βαρδουσίων.
Πρώτη στάση του κ. Παγώνη ήταν το δημοτικό διαμέρισμα του Κροκυλείου που αποτελεί και την έδρα του Δήμου Βαρδουσίων. Ο κ. Παγώνης ο οποίος συνοδευόταν από υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με πολλούς κατοίκους της περιοχής και να έχει έναν εποικοδομητικό διάλογο μαζί τους. Ο υποψήφιος Δήμαρχος άκουσε τους προβληματισμούς των κατοίκων για θέματα του νέου Δήμου και αντάλλαξε απόψεις μαζί τους.
Επόμενος σταθμός για τον κ. Παγώνη, οι Πενταγιοί. Εδώ ο υποψήφιος δήμαρχος επισκέφθηκε τα λιγοστά καταστήματα που υπάρχουν στην κεντρική πλατεία του χωριού και συνομίλησε για αρκετή ώρα με τους καταστηματάρχες που δραστηριοποιούνται στο δημοτικό διαμέρισμα των Βαρδουσίων.
Τελευταίο δημοτικό διαμέρισμα που επισκέφθηκε ο κ. Παγώνης ήταν η Αρτοτίνα. Εδώ ο επικεφαλής της παράταξης ΔΩΡΙΔΑ – ΝΕΑ ΠΝΟΗ, είχε την ευκαιρία να εκθέσει τις απόψεις του και τους στόχους του για το χωριό.
Ολοκληρώνοντας την περιοδεία του ο κ. Παγώνης δήλωσε: « Είχα την ευκαιρία να επισκεφθώ τα πανέμορφα χωριά των Βαρδουσίων, το Κροκύλειο, τους Πενταγιούς και την Αρτοτίνα. Χωριά που το καθένα έχει την δική του ιστορία και την δική του πορεία μέσα στο χρόνο. Χωριά που μπορούν να αναδειχτούν και έχουν όλα τα εφόδια για να τα καταφέρουμε.
Συνομίλησα με πολλούς συμπολίτες μου και άκουσα τους προβληματισμούς τους. Ανησυχούν για το αύριο του τόπου τους, για τον θα συνεχίσουν να έχουν τις υπηρεσίες που προσφέρει ο Δήμος Βαρδουσίων. Διαβεβαιώνουμε όλους τους πολίτες. Η αναδιοργάνωση των υπηρεσιών είναι ο πρώτος στόχος μας. Οι υπηρεσίες του νέου Δήμου, θα είναι δίπλα στον κάθε πολίτη. Είμαστε ξεκάθαροι σε αυτό. Η νέα δημοτική Αρχή έχει πρόγραμμα, έχει την εμπειρία και πάνω από όλα έχει την όρεξη να δώσει μια νέα πνοή στον διευρυμένο Δήμο μας. Οι αυριανοί δημοτικοί σύμβουλοι έχουν συνειδητοποιήσει ότι τα πράγματα δεν θα είναι εύκολα. Δεν το βάζουμε κάτω. Ανασκουμπωνόμαστε και συνεχίζουμε αυτό που ξεκινήσαμε. Οι περιοδείες μας που έχουν ως σκοπό την ενημέρωση των κατοίκων για το πρόγραμμά μας δεν σταματά εδώ. Θα επισκεφθούμε κάθε δημοτικό διαμέρισμα, κάθε σπίτι και κατάστημα έτσι ώστε να κάνουμε όλο και περισσότερους κοινωνούς των στόχων μας. Σε αυτό τον αγώνα καλώ όλους εσάς να σταθείτε στο πλευρό μας. Ένας δήμος, ένας συνδυασμός. ΔΩΡΙΔΑ – ΝΕΑ ΠΝΟΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: