Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010

ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ

Γιάννης Μπουλές


ο πρώτος Δήμαρχος Ναυπακτίας



Οι κάλπες ανέδειξαν τον Δήμαρχο Πυλήνης Γιάννη Μπουλέ ως τον «πρώτο Δήμαρχο» του νέου Καλλικρατικού Δήμου Ναυπακτίας μετά τις επαναληπτικές εκλογές της Κυριακής 14/11/2010 και μάλιστα με διαφορά 950 ψηφοδελτίων.
Η παράταξη του κ. Μπουλέ επικράτησε σε όλους τους νυν δήμους Ναυπακτίας (εκτός Αποδοτίας) του «αντιπάλου του» νυν Δημάρχου Ναυπάκτου κ. Παπαθανάση, ανατρέποντας μάλιστα, σε αρκετές περιπτώσεις, ακόμα και τους συσχετισμούς της πρώτης Κυριακής….

Σήμερα δεν θα αναλύσουμε τους λόγους που οδήγησαν τους ψηφοφόρους στην Παράταξη Μπουλέ ούτε και τον τρόπο με τον οποίο η νικήτρια των εκλογών δημοτική παράταξη τους προσέλκυσε. Θα αφήσουμε τους νικητές στους πανηγυρισμούς τους με την ελπίδα ότι γρήγορα θα «συγκεντρωθούν» στα προβλήματα του τόπου!..

Εμεις, θα παρακολουθούμε μόνοι μας τις εξελίξεις και θα τις καταγράφουμε μιας και μέχρι σήμερα η Παράταξη Μπουλέ ΟΥΔΕΠΟΤΕ μας κοινοποίησε ένα ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ προς δημοσίευση!... Τους λόγους και τα πρόσωπα που έχουν δημιουργήσει αυτή την κατάσταση τους γνωρίζουμε!.. Και ο κ. Μπουλές τους γνωρίζει αφού τον έχουμε ενημερώσει από καιρό.. Δυστυχώς, λύσεις δεν έδωσε, παρασυρόμενος ίσως από «συντροφικές εισηγήσεις»!..
Ευχόμαστε ο τρόπος αυτός αντιμετώπισης των προβλημάτων να μην συνεχιστεί και αύριο που θα παραλάβει τα καθήκοντα του Δημάρχου ή τουλάχιστον θα κρίνει προσωπικά τις «εισηγήσεις» του «αυλογύρου» του, όσο και αν είναι δεμένος συναισθηματικά μαζί του!
Θα επανέλθουμε!

Τα αποτελέσματα των χθεσινών εκλογών στον νέο Δήμο Ναυπακτίας


ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ: 35.718 – ΨΗΦΙΣΑΝΤΕΣ: 17.459 – ΑΠΟΧΗ: 18.259 (51,12%) – Α/Λ: 642 – ΕΓΚΥΡΑ: 16.817

1.- «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ» ΜΠΟΥΛΕΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 8.882 52,82%

2.- «ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ» ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ 7.935 47,18%


Δεν υπάρχουν σχόλια: