Τετάρτη 18 Αυγούστου 2010

ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ

Απάντηση Νταουσάνη
Μετά την δημοσιποίηση εγγράφου σχετικά με τις δημοτικές εκλογές του 2002 και την εκλογή του στην θέση του Δημάρχου Ναυπάκτου ο Γιάννης Νταουσάνης, εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση την οποία λόγω διακοπών λάβαμε μόλις σήμερα.
"Με την εκδήλωση του ενδιαφέροντός μου για κάθοδο στις επερχόμενες Δημοτικές εκλογές έκαναν την εμφάνισή τους και τα πρώτα χτυπήματα κάτω από τη μέση.
Σε ανώνυμο blog μιας χρήσης -στο οποίο δηλαδή δεν υπάρχει κανένα προηγούμενο άρθρο- κυκλοφόρησε πλαστό έγγραφο.
Όσα αναφέρονται σε αυτό είναι ψευδή και συκοφαντικά και δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα. Είναι δε παρόμοια με αντίστοιχη συντονισμένη, αήθη και ανυπόστατη επίθεση που δέχτηκα και πριν τις εκλογές του 2006.
Είναι οι ίδιοι εκβιαστές που τηλεφωνούν σε κάθε προεκλογική περίοδο από ανώνυμο καρτοκινητό τηλέφωνο και απειλούν τη σωματική ακεραιότητα, ακόμα και τη ζωή των μελών της οικογένειάς μου. Δεν θα έπρεπε να δίνεται βήμα και τροφή σε αυτούς τους εκβιαστές.
Μέχρι τώρα όμως δεν έχουν καταφέρει να κλονίσουν ούτε εμένα ούτε τα κοντινά μου πρόσωπα.
Δεν φοβάμαι κανέναν, δεν θα υποκύψω στους εκβιασμούς. Δεν θα αφήσω τους εκβιαστές να καθορίσουν την τύχη του τόπου μας για τα δικά τους προσωπικά συμφέροντα."

Δεν υπάρχουν σχόλια: